ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Murati do Brasil ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον απαιτητικό χώρο του καφέ το 1991 κι έκτοτε διαγράφει επιτυχώς την πορεία της σε αυτόν. Εισάγει τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ από όλες τις χώρες του κόσμου που παράγουν καφε  και καταφέρνει να τις εναρμονίζει με τις προσωπικές προτιμήσεις του κάθε πελάτη, δημιουργώντας μοναδικά χαρμάνια.

Όλα τα προϊόντα αποθηκεύονται στις λειτουργικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης, διατηρούνται σε ανάλογες συνθήκες θερμοκρασίας, προκειμένου να μην αλλοιώνεται η ποιότητά τους, και επεξεργάζονται-συσκευάζονται από εξειδικευμένο προσωπικό.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ HO.RE.CA

ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ 

Τροφοσία Καφετεριών

Η τροφοδοσία καφέ και μπαρ αποτελεί τη κύρια δραστηριότητα της εταιρίας μας.
Διαθετουμε εμπειρία στη συγκεκριμένη αγορά και γνωρίζουμε καλά τις απαιτήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επαγγελματίες της εστίασης, προσφέρουμε ποιοτικες και οικονομικές λύσεις για τις ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων:
Καφέδες & Ροφήματα –Αναλώσιμα – Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Τροφοδοσία Εστιατορίων

Γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις τόσο σε θέμα ποιότητας όσο και τιμής, παρέχουμε στον επαγγελματία εστιάτορα μια σειρά επιλεγμένων προϊόντων στις ακόλουθες κατηγορίες:
Ροφήματα – Αναλώσιμα – Επαγγελματικός Εξοπλισμός
Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την κουζίνα της επιχείρησης σας, μειώνοντας παράλληλα τα έξοδα σε πρώτες ύλες και αναλώσιμα.

Τροφοδοσία Ξενοδοχείων

Διαθέτουμε επιλεγμένες προτάσεις, καλύπτιντας βασικές ανάγκες στο μπαρ του ξενοδοχείου σας, σε προϊόντα των ακόλουθων κατηγοριών :
Καφέδες & Ροφήματα – Αναλώσιμα – Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Τροφοδοσία Mini-market – Παντοπωλείων

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στον εφοδιασμό επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου.Τροφοδοτουμε παντοπωλεία, mini-market και περίπτερα,σε προϊόντα των ακόλουθων κατηγοριών:
Καφέδες & Ροφήματα – Αναλώσιμα – Επαγγελματικός Εξοπλισμος Καταλόγου?
Κατάλογος Προϊόντων

BARISTA TRAINING

 

1 + 6 =

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

 

8 + 14 =

QUALITY CONTROL

Η εταιρεία Murati do Brasil αναλαμβάνει κατόπιν συνεννόησης το quality control της επιχείρησης σας. Με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας ερχόμαστε στο χώρο σας και μετά από συζήτηση των προβλημάτων που παρουσιάζει η επιχείρηση σας αλλά και παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε αναλαμβάνουμε δράση.

Αρχικά γνωρίζουμε το προσωπικό σας, αναλύουμε γευστικά τις ποικιλίες καφέ, τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζεται τον καφέ αλλά και τη συμπεριφορά του προσωπικού και τη φιλοσοφία της επιχείρησης σας.

Έπειτα σας παρουσιάζουμε το πλάνο με τις αλλαγές τις οποίες πρέπει να γίνουν στο κατάστημα σας, ξεκινώντας με τη εκπαίδευση του προσωπικού με σκοπό τη σωστή λειτουργία και συντήρηση του εξοπλισμού σας αλλά και το σωστό τρόπο παρασκευής καφέ.

Τελος, μέσα στο πλαίσιο του ποιοτικού ελέγχου, σας παρουσιάζουμε διάφορους τρόπους με τους οποίους όχι μόνο θα αυξήσετε την πελατεία σας αλλά να έχετε και ένα πιο ποιοτικό αποτέλεσμα στη δουλειά σας.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Αναλαμβανουμε βλάβες μηχανών σε όλη την Ελλάδα και προσφέρουμε γενικό service μηχανών σε οποιαδήποτε πελάτη ανεξάρτητα από τη μηχανή καφέ που χρησιμοποιεί.

Ακόμη διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για κάθε μηχανή.

 Το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε  ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη αφού περιλαμβάνει μεμονωμένη επισκευη και το γενικό service της μηχανής,τη συντήρηση και τον καθαρισμό της κάθε μηχανής.Επισης  μπορούμε να αναλάβουμε την εκπαίδευση του προσωπικού σας για τον σωστό τρόπο καθαρισμό της μηχανής,αλλά και τη σωστή συντήρηση και λειτουργία της.

Η μηχανή espresso είναι βασικο εργαλείο της δουλειάς σας, για το λόγο αυτό συνιστάται γενικό service της μηχανής κάθε χρόνο.

Το γενικό service μιας μηχανής καφέ  espresso σημαίνει ότι η μηχανή αποσυναρμολογείται πλήρως και  γίνεται καθαρισμός των σωληνώσεων και των εξαρτημάτων που την απαρτίζουν.Ακομη σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο γίνεται αντικατάσταση κάποιων εξαρτημάτων στα οποία παρουσιάζεται φθορά.

 Το πιο σημαντικό κομμάτι του service  είναι η απομάκρυνση των αλάτων,κάτι που αφορά τη μεγαλύτερη φθορά στις μηχανές καφέ espresso.Ολα τα παραπάνω γίνονται με πολύ προσοχή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και ένας τεχνικός μας θα  επικοινωνήσει το συντομότερο  δυνατόν  στην επίλυση του προβλήματος  σας. Σε  περίπτωση που η επίλυση του προβλήματος  δεν είναι δυνατή στο χώρο σας  και πρέπει να μεταφερθεί στα εργαστήρια μας για τη γρηγορότερη και σωστότερη επίλυση του προβλήματος αναλαμβάνουμε τη δωρεάν διάγνωση του προβλήματος.

CONSULTANCY

Η εταιρεία μας σας παρέχει πλέον τις νέες της εξειδικευμένες υπηρεσίες consultancy, παρέχοντάς σας χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλευτικές κατευθύνσεις, υψηλού επιπέδου, βοηθώντας σας να αυξήσετε περισσότερο την παραγωγική διαδικασία της επιχείρησής σας.

Μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη συνεργασία που ταιριάζει στην επιχείρηση σας, κάτι που εγγυάται την ευρυθμία του τελικού αποτελέσματος.

AFTER SALES

Μεγάλη σημασία αποτελεί για την εταιρία μας η συνεχής υποστήριξη του πελάτη και μετά την πώληση.
Για το λόγο αυτό έχει συσταθεί τμήμα το οποίο σαν κύριο στόχο του έχει τη διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες, την ενημέρωση τους για νέα προϊόντα ή νέες προσφορές, τηλεφωνικά, καθώς και τμήμα τεχνικού ελέγχου για την ολοκληρωμένη κάλυψη των πελατών μας οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί πρόβλημα.

FRANCHISE EXPANSION

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της  Murati do Brasil αφορά σε υγιή καταστήματα που φέρουν ένα δυνατό brand name – συνυφασμένο με την κερδοφορία, που βασίζεται στην διαρκή εκπαίδευση, στην πολυετή εμπειρία και στη βαθιά γνώση του καφέ, με χαμηλό κόστος κατασκευής, με συνεχή υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία.

Συνεργαζόμενοι με την Murati do Brasil οι franchisees αξιοποιούν:

1)Το δυνατό και αναγνωρίσιμο brand name.
2)Την πολυετή εμπειρία, εξειδίκευση και κορυφαία τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας.
3)Την ολοκληρωμένη και δια βίου εκπαίδευση, τόσο του franchisee, όσο και του προσωπικού του, σε όλες τις διαδικασίες διαχείρισης του καταστήματος και εξυπηρέτησης των πελατών, στο ιδιόκτητο εκπαιδευτικό κέντρο της μητρικής εταιρείας.
4)Τη συνεχή και άμεση υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία.
5)Τον πιστοποιημένο ανώτερης ποιότητας speciality καφέ, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές αγοράς και πώλησης.
6)Την πλήρη προϊοντική γκάμα, με όλα τα είδη καφέ, ροφημάτων και αναψυκτικών, όπως και με γλυκά και αλμυρά σνακς (από μπάρες δημητριακών μέχρι club-sandwich και burgers), σε άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

5 + 10 =

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 08:30 – 20:30

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ: 08:30 – 18:30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 231 304 4339

ΗΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

info@muratidobrasil.com

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Margariti Lori 6, Thessaloniki 546 22, Greece